FINS L'ANY QUE VE🎄🎆

Per finalitzar les classes varem decidir organitzar un sopar amb tota la gent, però malauradament no varen poder assistir tots. 
El sopar va ser en el Club de la Birra que està situat a la plaça del Cedre📍, un lloc que està molt bé per anar a fer-se algo amb un grupet reduit d'amics. Nosaltres n'erem uns 14 dels 50 que en som en classe, però ja varem estar molt apretadets. No obstant això hi havia un ambient molt bo dins del "bareto". Hi havia gent d'altres carreres de totes les edats. 

El menjar no era una "delicatesen", però no anavem pel menjar😝, sino que anavem per la companyi a i el comboiet. La veritat esque s'ha fet una pinyeta molt bona entre tota la classe, encara que cada ú tinga el seu mini-grup fet entre ells.
Després del sopar ens en varem anar a la discoteca anomenada Mya, alli vegerem a més gent de la classe que no havia pogut vindre al sopar, però a la festa no se la volien pedre.
Ferem cua per entrar i quan entrarem no ens separarem ni un moment uns dels altres encara que hi hagues moltíssima gent.

Va ser una nit espectacular i inoblidable juntament amb la classe, va ser la primera de moltes més amb aquesta classe. 
Així podem vore una mena de relació amb algún tema tractat a classe de Carles, i esque la vida està molt unida a l'aula. La bona relació entre els alumnes farà un bon funcionament en la classe i el treball en ella. Ademés m'he adonat que entres nosaltres s'ha creat un vincle afectiu gràcies a moltes de les activitats proposades a classe.



Finalment la classe de 1er D de Magistèri de la UV us desitgem que passeu unes molt bones festes i que tingueu una bona entrade d'any 2018💋💜


Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.