ULTIMA SETMANA DE CLASSES🎊🍻

Tant el 19 com el 21 de Decembre les classes ens han servit per avançar el treball grupal que hem de fer sobre la elaboració d'una planificació de la classe durant un període de dues setmanes. S'hens està fent prou complicat ja que és una feina la qual pensavem que era molt més fàcil i no és així ja que t'has d'acoplar a les normes que t'imposen des de dalt.
Gràcies a aquestes classes estem adelantant-lo molt i estem aprenent que la feina de mestre no és tot un món meravellós de color de rosa, sino que també té una gran part de planificació i organització important per a que els teus alumnes aprengue el que tu vols i el govern vol que aprenguen, i tot aixó sense que s'aburrisquen i que s'ho passen bé.

Aquest treball ens suposa una gran autonomia a l'hora de la classe del professor. Això està molt bé, ens agrada molt, però tenim un problema i és que no estem acotumats a treballar així i per aquesta raò s'ens fa difícil. Nosaltres no hem tingut mai aquest tipus d'educació, generalment. 



Per finalitzar les classes Carles ha decidit fer una activitat d'avaluació entre nosaltres. Aquesta consistia en escriure les coses que haviem fet durant el quatrimestres i després les que no ens havien agrdat massa llançar-les al terra, i despres les hem comentat perquè no ens han acabat d'agradar. També hem fet un unes cançons amb tot el que haviem tractat durant el quatrimestre, ha segut una activitat molt graciosa i divertida, encara que feia un poc de vergonya.
Ens han agradat molt les classes de Carles, han segut les més diferents i no han segut per a res unes classes típiques, les magistrals. Sempre ens hem divertit en elles i hem apré molt.

Ara ja ens toca posar-nos a estudiar més de valent perquè a Gener tenim els examens i serà l'última vegada que vegam a Carles com a professor nostres, encara que esperem trobar-nos-lo en altres activitats durant tot el curs i en la nostra vida.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.