Els col·legis del futur.



ELS COL·LEGIS DEL FUTUR:


Aquesta carta al director, escrita al periòdic El País, tracta dels col·legis del futur. Aquestos han d'estar preparats per fer qualsevol activitat, no per fer que els alumnes copien i peguen als examens. 

Per a mi, el que diu aquesta carta del director, està molt relacionat amb els materials que hem donat a classe. En primer lloc, me recorda l'avaluació dels xiquets, que no ha de ser mitjançant els examens, copiant i pegant els continguts que es donen a classe i que després s'obliden, sinò que ha de ser de manera que verdaderament li hagen servit aquests continguts. 

En segon lloc, també ho veig relacionat amb el tacte en l'escola, on s'ha d'escoltar als xiquets i parlar amb ells per saber-hi que li agrada i que li fa falta per interessar-se per les classes. Per últim, amb l'aula com forma de vida, s'ha de fer que l'alumnat hi vaja de manera cómoda a classe i li agrade estar amb els seus companys i els eu professorat. per que siga d'aquesta manera, es pot fer treball en grup per integrar als alumnes entre ells, o fer activitats que li criden l'atenció. 

Ací deixe el link per llegir la carta del director de la qual estava parlant: 

https://elpais.com/elpais/2017/12/16/opinion/1513448163_026637.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

Semana del 25 al 29.