Celia i Pepe.

Celia i Pepe.

L'altre dia veient la televisió, vaig vore un anunci que hem va cridar molt l'atenció i a més em va agradar moltíssim. Aquest anunci tracta sobre els xiquets que necessiten una ajuda especial, es vol que es creen escoles per a necessitats especials, i que no es senten xiquets calificats com a raros, sinò com a uno més del col·legi.

L'anunci ens ho intenta explicar mitjançant animals, una tortuga i un elefant, una molt lenta i l'altre molt gran per caber en l'aula. Per aixó, es volen crear unes escoles que siguen per a tots, que als xiquets que són diferents hi haja un aprenentatge difeerent, és a doir, que s'adapte a la lentitud de Celia (la tortuga) i la grandaria de Pepe (l'elefant).

Per aconseguir aquestes escoles es necessita l'ajuda de tots, i si col·laborem amb aquesta fundació podem arribar a tindre escoles adapatades a totes les persones que ho necessiten.

Anem a deixar per ací el link, perquè és interessant el xicotet article que hi està escrit a la pàgina i per poder vore el video.

http://www.divinity.es/actualidad/cole-celia-pepe-fundacion-querer-enfermedades-neurologicas-raras_0_2478000505.html

Aquesta és la imatge que apareix a la pàgina mostrant el cole de Celia i  Pepe, que està fet a mitjana de tots. 

Aquest video, està relacionat amb el tacte a l'escola i amb l'aula o l'escola com a forma de vida, tots han de estar agust per donar classe, inclús els xiquets amb dificultats. He dit que també estava relacionat amb el tacte, perquè moltes vegades aquests xiquets necessiten més encara l'atenció d'un adult. Dic més encara, perquè ja de per si, els xiquets xicotets necessiten a un adult en tot moment, però aquestos necessiten una atenció molt especial, hem d'escoltar-los i fixar-nos que passa per saber-hi, si té algún problema o si té una discapacitat neurològica.

Aquests problemes cada vegada són més patents, i per tant, cada vegada són més importants. Per aixó no hem de deixar-ho passar, i menys els docents. Perquè totes les persones necessitem aprendre, encara que siga de manera especial, perquè sinò aprenem no podem fer res i no hem de deixar a algunes criatures sense poder ser un professor, una depenenta, una bibliotecaria o qualsevol cosa que el xiquet vuiga ser, encara que tinga unes necessitats especials. Per davant de tot són persones i xiquets amb ilusions, per tant, s'ha d'ajudar en tot el que es puga.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.