🎊NIT FUSTERIANA🎊

L'organització d'escoles valencianes ha decidit organitzar una nit amenitzada per Plutja Teatre, on es faran entrega dels guardons "Intentant la llibertat", de l'esculdor Andreu Alfaro. Aquestos guardons es lliuraran a persones importants en el món de l'educació i de la pedagogía al País Valencià des del seu origen. Es farà un sopar a l'hotel Bayren de la Platja de Gandia, en el qual es pot apuntar qualsevol que ho desitje ja que és un acte obert a tot el públic.

Aquest maravellós event que se celebrarà a Gandia va ser presentat per Pilar Gregori, mestra jubilada però sempre amb contacte amb la vida educativa ja que és actualment la representant de la Coordinadora pel Valencià de la Safor-Valldigna, Laura Morant, la regidora de Polítiques Educatives i Vicent Moreno, president de l'entitat Escola Valenciana.

Els guardons van dirigits principalment a les persones que han intervingut en la renovació pedagògica dels darrers anys i per això s'ha fet una entrevista a Josep Vicent Bataller, un dels guardonats aquesta nit amb el premi a l'Ús Social de Valencià.





Serà aquest un dia també molt important perque s'anunciarà el lloc en el que es celebrarà la Trobada d'escoles Valencianes a la Safor-Valldigna.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.