Construint un model d'escola en valencià

Ja fa unes setmanes va começar unes jornades organitzades pel col.lectiu de mestres jubilats Freinet, en aquestes jornades es feien exposicions, tallers i xarrades al voltant de la pedagogia de Freinet. Aquest nom ja és conegut per a aquest blog ja que ha classe de Didàctica ja hem investigat sobre ell i hem llegit alguna cosa de les que va fer.
Les jornades començaren concretament el 2 de Novembre amb una exposició i finalitzaran el 23 amb la presentació del projecte que feren a Albocàsser.
Els dies 22 i 23 es realitzaran les xarrades i tallers a la facultat de magisteri ja que van dirigit en especial als alumnes que després en un futur donaran classe. Son xarrades molt enriquidores i molt interesant ja que plantejen una alternativa al sistema vigent que consideren que és erroni per a la educació i on els xiquets no aprenen.
Concretament, he estat a la xarrada de hui on ens han exposat un vídeo, amb músia de Serrat, de la seua història y com ha segut la seva trajectoria com a mestres que havien nascut en temps de la dictadura i havien rebut una educació doctrinal i amb poca per no dir gens de llibertat.
Per la vesprada han havut uns tallers en els quals sa posat més a la pràctica el que s'havia discutit a la conferència, amb exemples del que fer a classe i es que tot es basa en la cooperació tant d'alumnes com de mestres.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.