Setmana curta


Aquesta setmana, o millor dit, aquesta única sessió de la setmana fou una mica especial ja que estavem canasta de la classe anterior que acababem de tindre (Estructura Social i de l'Educació), així que Carles ens deixà reposar una estona. Tot seguit el norte Company Carles es decidí per ensenyar-nos el petit vídeo, en el que ens parlava sobre el sistema educatiu i la seua funció. Crec que aquest vídeo ens va fer reflexionar de manera més profunda a tots sobre el que hem viscut amb el sistema i si és el que volem quan nosaltres començem a formar part d'aquest sistema d'altra menera, és a dir, participant com a mestres d'escoles on els xiquets "estaran a les nostres mans". Ademés el vídeo es feia divertit ja que el que parlava ho feia en forma de poesia/rap com si fora una cançó on rimaven les paraules i apareixia una música de fons molt suau que va aumentant d'intencitat con forme el personatge va jutjant de manera més directa al sistema educatiu.


D'altra banda varem començar el nou tema del currículum, en el qual el mestre s'haurà de basar per fer una bona classe on s'imparteixquen totes les matèries dictades pels governants amb uns fins interesats. 
En el vídeo es pot vore una petita explicació del que és el currículum.


Encara no hem pogut aprofundir en el tema per la brevetat de la classe que vam tindre, però en les següents setmanes aprendrem tot el que ens interesa sobre el currículum i quines són les seues funcions dins del sistema educatiu i sobretot i més important si és el currículum que tenim ara el millor per a que els xiquets desenvolupen les seues capacitats o sols serveix per un únic interés polític i econòmic. Els mestres hem de lluitar per millorar l'educació dels nostres alumnes i així poder canviar la societat i construir un món millor i més digne.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.