ESCOLA NOVA JA!!!


Hem pensat que aquest article está relacionat amb aquesta asignatura perque com s'ha dit moltes voltes a classe, l'escola es una forma de vida, per tant els xiquets es tenen que sentir agust per aprendre de manera fácil i cómoda.

Escola Nova Ja


Aquesta setmana l'escola de La Font d'en Carròs ha estat reclamant una nova escola, ja que la que tenen te ja 56 anys. Aquesta última setmana la cosa ja ha segut més evident com es pot vore a les fotos següents.
Es veu com s'ha obert una esquerda en una columna de la classe de 6é per la qual cosa els pares s'han posat molt forts amb la seguretat dels xiquets. Les parets es poden derrombar en un moment o altre no sols les d'aquesta classe sino d'altres classes també perque tota la façana de l'edifici està pelada i fets malbé.




Fa ja molts anys que es demana una nova escola per aquesta localitat se la Safor, peroò entre pitos i flautes la conselleria encara no ha fet presupost així que hui dia 13 d'Octubre uns quatres autobusos plens de xiquets, mares,pares i mestres s'han dirigit cap a València a reclamar el que ja fa anys que demanen, ESCOLA NOVA JA! Ha estat un acte de reivindicació per la seguretat i per una educació digna, pública i de qualitat pero sobretot segura i amb condicions per a que els xiquets i xiquetes puguen seguir el curs amb normalitat i poder desenvolupar la seva capacitat educativa i personal. Per això han eixit també tota la setmana al carrer pares, mares i xiquets en defensa de la seva escola.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.