SETMANA DEL 18 AL 22📚💯 


Primerament, varem começar la classe amb un conte que Carles, el professor, va aportar ja que ens ha dit que hauriem d'aportar cada dia nosaltres un esdeveniment important i rellevant que ens haja impactat o simplement creiem necessari que la classe ho conega. Això el que fomentara a classe no serà sols fer una classe més amena per a nosaltres sino que també ens motivarà per buscar informació al voltant de la nostra carrera ja que no ens hem de quedar només amb quadre paraules que es diguen a classe. La feina d'un mestr@ no es queda sols a classe.

Seguidament ens posarem tots "cercle" al voltant de l'aula, però no isque massa bé ja que l'aula no esta habilitada per fer un tipus d'activités més dinàmiques i divertides. En aquets "cercle" comentàrem entre tots les frases que ens havien cridat més l'atenció, però no ens va donar temps a acabar tot el text així que no totes les persones poguéren parlar.
El 21 continuarem l'activitat però de manera més ràpida.

Tota la setmana hem anat fent memòria de la pregunta que ens va fer la primera setmana   - Que és ser un bon mestr@ per a tu?-, tot ha anat relacionat amb aquest tema ja que sempre acabaven concluint en aquest "dilema". Això donà cap al tema dels sistemes educatius amb la pregunta - Quin és l'objectiu del sistema educativu que tenis avui dia?-      on s'han comparat ha classe alguns sistemes educatius que no son el nostre, com per exemple el de Finlandia.
Hui dia 21 s'ens ha plantejat altra pregunta - La educació és sempre bona?- 

Finalment, m'agradaria concloure aquesta entrada al blog dient que si acabem l'any sabent respondre totes aquestes preguntes haurem fet una bona feina i anirem construint poc a poc el camí que ens durà a un vitatge que durarà tota una vida d'aprenentatge i de coneixements junt als "nostres" xiquets/es.💜

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els col·legis del futur.

Semana del 25 al 29.